top of page

Cosy corner

 

Comfortabele eenzits fauteuil, aan te passen door keuze van stof en kleur. Kleine bijzettafel en legplank ook verkrijgbaar in vele kleuren en afwerkingen. Maak gerust een afspraak in de showroom om de omvang van het gamma te zien.

Aarzel niet om een beetje zen aan uw interieur toe te voegen met een of meerdere groene planten. 

IMG_4869.JPG
IMG_4887.JPG

Een trio salontafels...

Een blik op dit mooie trio salontafels van het Deense merk Hübsch. Deze meubelen zijn hoofdzakelijk gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. (Even ter herinnering: FSC-hout is een wereldwijd systeem voor boscertificering dat een verantwoord beheer van bossen wereldwijd bevordert en deze beschermt voor toekomstige generaties). Drie kleine tafeltjes die perfect in elkaar passen om deze mooie set te vormen waarop u kunt kaarsen, snoepdozen, een kleine lamp presenteren... Aarzel niet om ze te komen bekijken, op afspraak

De elegantie van het zwart

Zwart, altijd super elegant...

Van de druppelvormige lampvoet tot het duo van lantaarns en snoeppotten, alles past perfect bij elkaar! Ik heb gekozen een vleugje kleur toe te voegen met poederroze kaarsen, maar aarzel niet de andere kleuren te ontdekken !

IMG_4841.JPG
decolicious-blanc-d-ivoire-ambiance6.JPG

Een geur van rode vruchten...

Woonkamerhoek met 2 prachtige kleine fauteuils van Blanc d'Ivoire in roze-beige fluweel.  Op de zeer mooie tafel, ook van Blanc d'Ivoire, staan 3 prachtige geurkaarsen die uw kamer zal parfumeren met een heerlijke geur van rode vruchten.

bottom of page