top of page

LEVERINGEN EN RETOUREN

Leveringen in België gebeuren door de Post onder de volgende voorwaarden:

- voor een bestelling van meer dan 75 €, gratis 

- voor een bestelling van minder dan 75 €, 5,95 € 

Gemiddelde tijd 3 à 5 werkdagen, na zending van het pakket  

Leveringen in Frankrijk en Nederland en Luxemburg geschieden door de Post onder de volgende voorwaarden:

- voor een bestelling van meer dan 250 €, gratis 

- voor een bestelling van minder dan 250 €, 15,00 € 

Gemiddelde tijd 5à 10 werkdagen, na zending van het pakket

U heeft echter altijd de mogelijkheid om uw bestelling op afspraak gratis af te halen in de showroom.

Bezorgd om het milieu en om u een lokale service aan te bieden, zal ik u persoonlijk leveren met een elektrisch voertuig in de volgende gemeenten: Brussel, 1800 Vilvoorde, 1860 Meise, 1861 Wolvertem, 1780 Wemmel, 1785 Merchtem, 1840 Londerzeel, 1880 Kapelle-op-den-Bos, 1850 Grimbergen, 1851 Humbeek, 1852 Beigem, 1853 Strombeek-Bever.  Als u bijvoorbeeld een wit tafelkleed bestelt en u twijfelt over een beige, of u wilt ze graag in uw interieur visualiseren, geen probleem!  Zeg het maar en ik neem beide bij de levering.

In de praktijk maak ik je bestelling zo snel mogelijk klaar en stuur ik je een e-mail zodra deze is verzonden.  De termijnen worden u ter indicatie gegeven.

Als het door u bestelde artikel beschadigd is of niet aan uw verwachtingen voldoet, heeft u het recht om het binnen een wettelijke termijn van 14 dagen op uw kosten terug te sturen.  De retourzending moet eerst het onderwerp zijn van een e-mail, het artikel mag niet gebruikt zijn en in de originele verpakking met label worden geretourneerd, anders kan het niet worden geaccepteerd of terugbetaald.  Bezorgkosten aan mij of aan jou worden niet gerestitueerd en worden daarom in mindering gebracht.  Retourzendingen dienen te worden geretourneerd aan MG Company, Strooistraat 32a, 1860 Meise.  Het terugsturen is op eigen risico, ik raad u aan om een verzekerde zending te gebruiken waarvoor een handtekening bij aflevering vereist is.

bottom of page